Kahleet

Runoilija tuikkutyttö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itseni kahlitsen
Minä ymmärrä en
että taas tein sen
mistä aina haaveilen

Arvasin sen
että polku suora
lopulta kulkee mutkitellen
Virta kyynelten
aamun tullen katoaa
kuin kaste lehtien

Tänään kuvittelin
Kuljin varovaisin askelin
Harhaa
Ymmärrä en
taas kaikki on turhaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot