Pelastus

Runoilija tuikkutyttö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä rämmin loputtomassa suossa
näin vain pimeää edessäni
enkä tahtonut enää jaksaa
ja ajauduin harhateille

Elämääni tulit Sinä
rakkaani
Valo voimakkain
kaikki jonka vuoksi olen olemassa

Sinä et itse sitä vielä tiedä
joskus sen Sinulle kerron
Sinä pelastit minut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on sitä puhdasta kauneutta kaikessa yksinkertaisuudessaan. Pidin, ihan liikuttumiseen saakka.

 

Käyttäjän kaikki runot