Nimetön

Runoilija tuikkutyttö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Liian usein olen joutunut miettimään
kannattaako täällä enää elääkään
Ihmismassat kuvottaa

Ne parveilevat ahneuden ympärillä
Jos ei kaikkea saa, ei ole mitään
Tähän kaikkeenko sijoitan
tännekö lapseni synnytän

Väärinkö teen jos en halua nähdä enempää
Mitä minä muka luovutan
Olisinpa ollut olemassa joskus aiemmin

Tuntuu että tämä on se pahuus
joka maailmanloppua enteilee

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot