Paniikki

Runoilija pandakatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

onko minussa jotain vialla,
tuntuu että kaikki ihmiset tuijottavat
ja heidän puheensa kasvavat kiinni minuun kuin
lihansyöjäkasvit.
voi kun en huomaisi tai edes ymmärtäisi,
kun sen jälkeen maailmani kaatuu ja musertaa.
kauhu ja paha olo tulvii ja hukuttaa.
ihmiset vilisee mielessä.
olisipa näkymätön tai edes kuuro ja sokea.
olisi kovista kovin kilpi, tunteettomat tunteet.
ei minuun mikään satu.
yksin itken ja palasina leviän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kuvailtu runo.

 

Käyttäjän kaikki runot