lääke

Runoilija pandakatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

onhan se elämää,
kun ilman lääkettä sitä ei voi elää.
en olisi halunnut olla niillä korjattava,
mutten itse enää jaksanut.
pahoinvoin.
suihkussa horjahtelen.
sitähän se on.

Selite: 
jee...viime päivistä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot