aamuyöllä

Runoilija pandakatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aamuyöllä kello kolme,
hiljainen, viileä, raikas ilma.
linnut heränneet uuteen päivään jo,
peippo lapsosiaan hoivaa,
minä mietin valvoisinko vai nukkuisinko.
orava juoksee tien yli,
pienen eläimen vimmalla juoksee,juoksee vaan.
se pelkää yhtä paljon kuin minä.

Selite: 
orava antoi aihetta kirjoittaa=)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienon runon väsäsit oravan innoittamana. Pidin tuosta

pienen eläimen vimmalla juoksee - kohdasta.

Jotenkin tässä kuvailtiin hienosti eläintenkin elämää aamuyöllä, mutta silti rinnastettiin se meihin ihmisiin.

 

Käyttäjän kaikki runot