piiloudutaan verhon taakse

Runoilija TheRaven

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voin olla suorasanainen, ilkeäkin joidenkin mielestä. toisaalla haluan vain suojella itseäni. voin olla erittäin hiljainenkin - sydämessäni tahdon uusia ystäviä, uusia paikkoja, uusia fiiliksiä, mutta joihin en vain uskalla tarttua kiinni.
 

ehkä rakkaudesta puhutaan
liian kevyesti
ja ehkä rakastuminen on
tosi helppoa

minkä sä näet rakkaudeksi
mitä sä oikeesti häpeät

käsi puristaa toista,
rohkaisee ja lohduttaa

et kai sä vaan tuijottanut
tota tyttöä
jätkistä me nyt puhutaan,
tumma vai vaalee,
vihreet vai siniset silmät
pitkä vai lyhyt

ei, toi näyttää söpömmältä
violetti rusetti hiuksissa

katseet kohtaavat,
nenät koskettaa toisiaan
huulet löytää toisensa

kyllä mä pärjään
yksin
ehkä mä tänään
nielen sanani ja syljen
kyyneleeni multaan

oota mua vielä hetki
haluun tietää sun
lempijäätelömaun

ruusunpunainen suu hymyilee
tässä on hyvä olla,
sun kosketuksessa

ehkä mä oon tarpeeks
vanha päättääkseni

verisuonet ja lihakset

vai


ruusuhuulet ja pehmeä siluetti

jälkimmäinen, kiitos
ja rakkautta ilman rajoja

Selite: 
Ei se seksuaalinen suuntautuminen kerro loppujen lopuks hevonv*ttua.
Kategoria: 
 

Kommentit

täyttä asiaa. sinä se vaan osaat.

täyttä asiaa. sinä se vaan osaat.

 

Käyttäjän kaikki runot