Enkeli

Runoilija TheRaven

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voin olla suorasanainen, ilkeäkin joidenkin mielestä. toisaalla haluan vain suojella itseäni. voin olla erittäin hiljainenkin - sydämessäni tahdon uusia ystäviä, uusia paikkoja, uusia fiiliksiä, mutta joihin en vain uskalla tarttua kiinni.
 

Ulvon surusta niin,
niin kovaa
sisukaluni meinaavat särkyä
ja kurkussani painaa, velloo
sydän,
jonka avaimet annoin sinulle
jo kolmannen kerran

ei minulla ole antaa

enää

vaihtoavaimia

katson peiliin, josta minua tervehtii
minulle nauraa
pellavapäinen, sinisilmäinen
pirulainen

naurahdan
ulvahdan
parkaisen
huudahdan

itken enemmän kuin

uskotkaan

pian Sinä olet siinä
kosketan hiuksiasi
ja hengitän
turvallista tuoksuasi
keuhkoihini

sanotaan, että
asioilla on tapana järjestyä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hei hyvää lyriikkaa! aika magee rytmi!

 

Käyttäjän kaikki runot