Murtunut

Runoilija TheRaven

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voin olla suorasanainen, ilkeäkin joidenkin mielestä. toisaalla haluan vain suojella itseäni. voin olla erittäin hiljainenkin - sydämessäni tahdon uusia ystäviä, uusia paikkoja, uusia fiiliksiä, mutta joihin en vain uskalla tarttua kiinni.
 

ne helvetin pilvilinnat
ne kaikki helvetin kauniit sanat
ja olettamukset
turhaan mä niitä kehenkään enää tuhlaan
turhaan mä kehenkään enää luotan

verta, hikeä, kyyneliä
mitä helvettiä mun pitää vuodattaa
sun vuokses,
että mä riitän sulle?

arvasin että
noiden sinisten silmien takana oli
jotain ihan muuta
jotain kylmää,
vastenmielistä,
kaksinaamasta

en mä tarvii sua,
en sua,
en sua

pärjään yksin,
oon aina pärjännytkin
ei tää tullu yllätyksenä,
järkytys on sit asia sikseen

Selite: 
Hyvää pääsiäistä kaikille..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot