luottamus

Runoilija TheRaven

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voin olla suorasanainen, ilkeäkin joidenkin mielestä. toisaalla haluan vain suojella itseäni. voin olla erittäin hiljainenkin - sydämessäni tahdon uusia ystäviä, uusia paikkoja, uusia fiiliksiä, mutta joihin en vain uskalla tarttua kiinni.
 

haisen ihan saatanasti viskiltä,
missä sitä on taas käyty
tuijotat mua tummilla silmilläs
ei mun ollu tarkotus pettää sua,
sun luottamusta taas kerran
mä osaan muuttua,
jos vielä kerran jaksat ottaa
mun sanat tosissas sydämees
jaksa vielä kerran halata
mua ja mun valheita
sulje silmäs siltä paskalta,
mitä joudut mun takia kestämään

mä olen oikeasti sun
luottamukses arvoinen,
saan sut vielä uskomaan siihen

vaikka se veis mut hautaan asti,
saan sut vielä uskomaan siihen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot