Rakkaalle

Runoilija Serafia

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oot mun mielessä päivin ja öin,
mä sua nyt jo niin paljon ikävöin.
Täytyy muistaa tää:
niin kauan on toivoa, kun on elämää.
Muista myös, sulla on aina paikka mun sydämessä,
vaikket sä oliskaan nyt enää läsnä.
Jos enkeli meinaa sua vierelläin kantaa,
mä toivon, et se muistaa mun viestin antaa.
Mulla olis sulle vielä yks tärkee asia,
Mä tuuna aina sut muistamaan ja ikuisesti rakastamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Serafia Samille 15.9.2008 0 Runo
Serafia Nimetön 16.10.2007 0 Runo
Serafia Nimetön 16.10.2007 0 Runo
Serafia Nimetön 16.10.2007 2 Runo
Serafia Kaksi vuotta 6.10.2007 2 Runo
Serafia Rakkaalle 6.10.2007 0 Runo
Serafia "Muikku" 24.2.2007 0 Runo
Serafia Ihanaa.... 5.6.2006 0 Runo
Serafia Nimetön 15.4.2006 3 Runo
Serafia Tyhjyys 9.9.2005 1 Runo