Samille

Runoilija Serafia

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt syttyi taivaalle uusi tähti,
kun ystävä kanssa enkelten lähti.
Ei ketään korvata voi ystävää,
nyt sydän itkee, ei toista nää.

Sä oot mun sydämessä vieläkin,
sain susta suojelus enkelin.
Sua rakkaudella muistan ainiaan,
ja tulen sua paljon kaipaamaan.

Sua tahtoisin vielä kerran halata,
ja toivon, et voisit tänne palata.
Mutta elämäsi loppui lyhyeen,
pääsit uneen ikuiseen.

Enkelit valkoiset taivaalla tuolla,
pitäkää Samista hyvää huolta.

12/07

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Serafia Samille 15.9.2008 0 Runo
Serafia Nimetön 16.10.2007 0 Runo
Serafia Nimetön 16.10.2007 0 Runo
Serafia Nimetön 16.10.2007 2 Runo
Serafia Kaksi vuotta 6.10.2007 2 Runo
Serafia Rakkaalle 6.10.2007 0 Runo
Serafia "Muikku" 24.2.2007 0 Runo
Serafia Ihanaa.... 5.6.2006 0 Runo
Serafia Nimetön 15.4.2006 3 Runo
Serafia Tyhjyys 9.9.2005 1 Runo