Kaksi vuotta

Runoilija Serafia

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kohta kaksi vuotta on kulunut,
niin paljon olen toivonut.
Mä toivon sun vielä kävelevän,
mä vielä näänkin sen päivän.
Haluun et sä saat sun elmäs takas,
sä oot kulta niin helvetin rakas.

Sä et kulta saa luovuttaa,
tää nyt on vaan vähän vaikeaa.
Me tarvitaan sua vielä täällä,
ne enkelit kyllä odottaa sua pilven päällä.
Ei sulla ole kiire vielä minnekään,
ota kädestä kiinni ja tartu elämään.
Sulla on vuosia jäljellä vielä monta,
ja unelmaa, niin vallatonta...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huh..olipa kyyneleet lähellä,koskettava
todella toisen poismeno koskettaa ja lujaa
kauniisti tunteellisesti kirjoitat

Kauniita ajatuksia sinulle ja Samille!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Serafia Samille 15.9.2008 0 Runo
Serafia Nimetön 16.10.2007 0 Runo
Serafia Nimetön 16.10.2007 0 Runo
Serafia Nimetön 16.10.2007 2 Runo
Serafia Kaksi vuotta 6.10.2007 2 Runo
Serafia Rakkaalle 6.10.2007 0 Runo
Serafia "Muikku" 24.2.2007 0 Runo
Serafia Ihanaa.... 5.6.2006 0 Runo
Serafia Nimetön 15.4.2006 3 Runo
Serafia Tyhjyys 9.9.2005 1 Runo