Se mikä on

Runoilija AAsi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2010
Viimeksi paikalla: 21.4.2017 16:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1945

Olen etsijä. Etsin elämän tarkoitusta, totuutta, viisautta.

Ahdistuksesta nousee uusi oivallus.
Unet kertovat totuuden näkijästään.

 
 

Otan talteen tuhkakupin,
jonka Hän jätti jälkeensä.

Siitä kirjoitan.
Kirjoitan savusta ja tuhkasta,
siitä,
missä on jälki Hänestä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan käsittämätöntä, mistä aiheesta joku voi kirjoittaa runon tulvillaan rakkautta !
Toiset vain osaa - lukija kiittää ja toivottaa mitä parhainta syntymäpäivää.

Kunnioitettavaa pyöreiden juhlaa.

kauuniisti rakkaudella

Onnitteluni !!!

Aivan käsittämätöntä, mistä aiheesta joku voi kirjoittaa runon tulvillaan rakkautta !
Toiset vain osaa - lukija kiittää ja toivottaa mitä parhainta syntymäpäivää.

Kunnioitettavaa pyöreiden juhlaa.

kauuniisti rakkaudella

Onnitteluni !!!

Aivan käsittämätöntä, mistä aiheesta joku voi kirjoittaa runon tulvillaan rakkautta !
Toiset vain osaa - lukija kiittää ja toivottaa mitä parhainta syntymäpäivää.

Kunnioitettavaa pyöreiden juhlaa.

kauuniisti rakkaudella

Onnitteluni !!!

 

Käyttäjän kaikki runot