Vain hypyn päässä

Runoilija AAsi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2010
Viimeksi paikalla: 21.4.2017 16:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1945

Olen etsijä. Etsin elämän tarkoitusta, totuutta, viisautta.

Ahdistuksesta nousee uusi oivallus.
Unet kertovat totuuden näkijästään.

 
 

Uskon ikuiseen rakkauteen,
jonka tuuli tuo ja tuuli vie.

Missä lienetkin,
auringon säteistä luen terveisesi
ja ilta-aurinko puiden välistä
vilkuttaa minulle hyvää yötä.

Vielä neitseellinen ruoho rinteessä
odottaa jalkasi kevyttä kosketusta.
Iloinen sirittäjä rannassa
kertoo päiväsi kuulumiset.

Tiedän — tunnen niin —
että minulla on paikka sydämessäsi.
Vain pieni hyppy erottaa meidät.

* * *

Päätin ryhtyä kuuntelemaan
Schubertin forellikvintettoa.
Kierkegaardin paradoksit saavat odottaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen lueskellut moneen kertaan näitä runojasi, aika on jostain syystä vaan niin rajallinen eikä ole muka aikaa jättää niistä sanasia. Nyt kirjoitan jotain; 
tässä on suloista, ikuista, syvää rakkautta ja kaipausta. 
Ah - ollappa runon kohde. 

 
 

Käyttäjän kaikki runot