Mitä leijona?

Runoilija AAsi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2010
Viimeksi paikalla: 21.4.2017 16:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1945

Olen etsijä. Etsin elämän tarkoitusta, totuutta, viisautta.

Ahdistuksesta nousee uusi oivallus.
Unet kertovat totuuden näkijästään.

 
 

Savannilla iltakävelyllä nälkäinen leijonauros:
Vastassa naaras kahden poikasensa kanssa.

”Terve, Leijona! Olisiko sinulla hetki aikaa?

Luontosi mukaan haluat syödä poikaset
ja paritella naaraan kanssa.
Jospa tällä kertaa pysähtyisit miettimään,
seuraatko vaistojasi kuin eläin?

Miksi tuhoaisit onnellisen perheen?
Mitäpä jos voittaisit ujoutesi,
menisit tanssikurssille, opettelisit käytöstapoja,
ruuanlaittoa ja smalltalkia.

Ja sitten…
yrittäisit tutustua viehättävään äitiin
ja ryhtyisit leikkimään lasten kanssa.
Olisiko siinä tilaisuutesi perheonneen?”

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot