Kaunosielu

Runoilija AAsi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2010
Viimeksi paikalla: 21.4.2017 16:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1945

Olen etsijä. Etsin elämän tarkoitusta, totuutta, viisautta.

Ahdistuksesta nousee uusi oivallus.
Unet kertovat totuuden näkijästään.

 
 

Olen kaunosielu.
En pidä rumista sanoista,
vaan pidän lauluista, runoista,
naisista, lapsista ja kukista.

Olen kaunosielu.
En pidä valheesta,
uskottelusta ja teeskentelystä,
vaan pidän siitä lapsesta,
joka uskoi, minkä näki.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot