Ruusunen, pienoinen

Runoilija Weth

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ranskalainen lumikirsikka
 

Vihan kyyneliä,
kimmeltäviä,
"älä itke pienoinen,
Kauniskasvo, Ruusunen,
kyyneliäsi ruusuisia,
vaaleanpunaisessa pilvilinnassa,
pumpulin päällä istuen,
kuivaa kyyneleesi pienoinen,
viha unelmasi rusentaa,
jos olisi parempi vain unohtaa,
auringon ei saisi antaa vihan ylle laskeutua,
unohtamalla voisi asiat parantua"

Mutta jos vihan sopimatta unohtaa,
mielen perälle sysää,
luulisi että se on häilyvää,
se sydäntäsi kovertaa,
odottaen hiljaa tilaisuutta,
purkautua, vapautua,
kertomatta itsestään, kavalasti,
mikä silloin pilvilinnan Ruususen pelastaisi?

Selite: 
Se ainakin koittaa olla jokseenkin loppusoinnullinen. Viha on lyhytaikainen hulluus.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Weth Valoisuus 8.8.2006 0 Runo
Weth Muisto 19.6.2006 2 Runo
Weth Selli 3.5.2006 0 Runo
Weth Äänesi 21.3.2006 1 Runo
Weth Octobre 4.11.2005 1 Runo
Weth Tanssi 4.11.2005 1 Runo
Weth Kaunis kuori 28.7.2005 1 Runo
Weth Kaksi erilaista 6.7.2005 1 Runo
Weth Tuulen kanssa lentäen 6.7.2005 0 Runo
Weth Ruusunen, pienoinen 6.7.2005 0 Runo