Kaunis kuori

Runoilija Weth

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ranskalainen lumikirsikka
 

Kun susi ulvahtaa nousevalle auringolle

Jokin on pielessä

Sen turkkissa oleva kaste kimaltaa ensisäteiden valossa

Vaikka kaikki on niin kaunista

Kaunis auringonnousu, mutta suden mieli on tutkimaton

Mitä kuoren alta paljastuukaan?

Kauniin olennon salaiset ajatukset

Se on rumaa, se on sekaista, et halua tietää

Susi vain oman mielensä tuntee, muille sitä paljastamatta

Uteliaisuutesi vie voiton?

Eläin raukka, kauniissa auringonnousussa

Ruma peitetään kauniilla

Mielensä salannut

Kuin peitto kaaoksen päällä
Selite: 
Jaah... Tällainen. Mitähän tästä nyt sanoisi. sanokaa te.
Kategoria: 
 

Kommentit

hmm.. mielenkiintoinen, pointtina tässä, että kaikki ei ole miltä näyttää/ulkokuori voi pettää?

Niinhän se tosiaan on ja voi myös olla toisinkin päin, sen takia ihmisiä pitää katsoa ihmisinä, eikä kuorena.

Tämä oli hieno kokonaisuus,
kaunista kuvailua ja sillä tavalla erikoista kielikuvaa, susi oli kaunis vertaus (tai miten sen tarkoititkaan.)

Pidin, tästä sai paljon irti ja kokonaisuus on avara.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Weth Valoisuus 8.8.2006 0 Runo
Weth Muisto 19.6.2006 2 Runo
Weth Selli 3.5.2006 0 Runo
Weth Äänesi 21.3.2006 1 Runo
Weth Octobre 4.11.2005 1 Runo
Weth Tanssi 4.11.2005 1 Runo
Weth Kaunis kuori 28.7.2005 1 Runo
Weth Kaksi erilaista 6.7.2005 1 Runo
Weth Tuulen kanssa lentäen 6.7.2005 0 Runo
Weth Ruusunen, pienoinen 6.7.2005 0 Runo