Nimetön

Runoilija sunkawakan

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 5.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäntapaintiaani metsän keskeltä. Sunkawakan tarkoittaa lakotan kielellä hevosta. Lakotojen perinteiden mukaan hevonen kuvaa vapaata sielua, joka laukkaa pitkin preerioita ja maailmaa, mutta on silti uskollinen ja rehellinen kumppani ihmiselle. Runoilijana nokkani on keltainen. Lähinnä kirjoittelen pöytälaatikkoon, mutta useimmiten suosituin julkaisutie kansan pariin käy vessanpöntön putken kautta. Skeidaa mitä skeidaa:) Maaseutu- metalli- ja ympäristöihmisiä henkeen ynnä vereen. Jos tutkimusmatkailija olisi ammatti, en hetkeäkään miettisi urasuunnitelmia:)
 

Ei, hyvä herra
nyt on tullut varmasti jokin erehdys.

Olette kai jotenkin sairas,
kun soittelette tuolla tavalla ihmisille
ja yritätte järkyttää tuollaisilla sairailla piloilla.
Voin sanoa, hyvä herra, ettei naurata yhtään.
Tämä ei huvita ketään meistä.
En näe kenenkään tässä huoneessa nauravan.
Jos ette heti lopeta, soitan poliisille.
Luuletteko minun todella uskovan moista potaskaa


....että minun veljeni olisi muka juuri kuollut....

Selite: 
kolme päivää veljeni kuoleman jälkeen 12-vuotiaana vuosia sitten kirjoitettu outo pätkä. Muistan vieläkin kyseisen puhelun, josta runo kertoo.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot