Mietteitä maanantaina

Runoilija sunkawakan

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 5.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäntapaintiaani metsän keskeltä. Sunkawakan tarkoittaa lakotan kielellä hevosta. Lakotojen perinteiden mukaan hevonen kuvaa vapaata sielua, joka laukkaa pitkin preerioita ja maailmaa, mutta on silti uskollinen ja rehellinen kumppani ihmiselle. Runoilijana nokkani on keltainen. Lähinnä kirjoittelen pöytälaatikkoon, mutta useimmiten suosituin julkaisutie kansan pariin käy vessanpöntön putken kautta. Skeidaa mitä skeidaa:) Maaseutu- metalli- ja ympäristöihmisiä henkeen ynnä vereen. Jos tutkimusmatkailija olisi ammatti, en hetkeäkään miettisi urasuunnitelmia:)
 

Mikset nauttisi maanantaista ainaisen marisemisen sijaan, onhan se sentään viimeinen maanantaisi tällä viikolla?

Selite: 
Kaikille meille, jotka vihaamme maanantaita.
Kategoria: 
 

Kommentit

:) Niinpä!

Onnea paljon synttärinä!

just hyvä asenne ;) pittääpi naulata tämä teksti seinää ;D

jaa, tarkemmin ajatellen tää on totta. tällä viikolla ei ole toista maanantaita... mutta kuitenkin ensi viikolla on uusi!

Niinpä!!!Näin pitäisi oppia ajattelemaan, kun viikonlopun lepäämisen jälkeen on noustava aikaisin ylös.
Kiva runo.

:))) totta! nasta oivallus.

Näin just. Hemmetti, tämä pitäisi todellakin muistaa joka v...n maanantai, kun minä nousen kiroten sängystä ja uhkaan tappaa kaiken, mikä liikkuu.

Upeaa, oikeasti. Positiivinen asenne ei edes ärsytä, koska minä tulkitsen sitä myöskin sarkasmiksi.

Ihanan naiivi ja suloinen :) Alkoi hymyilyttää.

Aivan, asenne ratkaisee :)

Kyllä se on yksi huonoimmista päivistä keskimäärin.
Ja sunnutaikin on aika sellainen, että huomenna sitten on ne kaikki velvoitteet jne.
:)
Tällä tavalla kun ajattelisikin.

Niinpä. Kun osaisikin nauttia siitä. Toisaalta, tänään oli yllättävän siedettävä maanantai ja -tosiaankin- viikon viimeinen sellainen. :)

No sepä se :)
Ainokainen juuri tämän viikon maanantai :))))

Tässä sulla on kyllä sellanen ylioivallus, että voi herttinen sentään! Siis aivan mahtava!

 

Käyttäjän kaikki runot