Nimetön

Runoilija sunkawakan

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 5.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäntapaintiaani metsän keskeltä. Sunkawakan tarkoittaa lakotan kielellä hevosta. Lakotojen perinteiden mukaan hevonen kuvaa vapaata sielua, joka laukkaa pitkin preerioita ja maailmaa, mutta on silti uskollinen ja rehellinen kumppani ihmiselle. Runoilijana nokkani on keltainen. Lähinnä kirjoittelen pöytälaatikkoon, mutta useimmiten suosituin julkaisutie kansan pariin käy vessanpöntön putken kautta. Skeidaa mitä skeidaa:) Maaseutu- metalli- ja ympäristöihmisiä henkeen ynnä vereen. Jos tutkimusmatkailija olisi ammatti, en hetkeäkään miettisi urasuunnitelmia:)
 

Sinun ei tarvitse sammuttaa toisen kynttilää saadaksesi omasi loistamaan kirkkaammin.

Selite: 
Korkealentoista ajattelua lenkkipolulta. En tosin tiedä, onko tälläinen aforismi jo olemassa, kuulosti ainakin tutulta, kun se eräänä iltana päähäni pyllähti.
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on hieno ja kaunis aforismi!! kiitos.

Hieno ajatus. Kaksi kynttilää kuitenkin valaisevat laajemman alueen ja jos toinen vahingossa sammuu, voi toisella sytyttää. jne.

Mahtavaa! Kunpa kaikki ymmärtäisivät tuon!

Hieno ajatus...kumpa kaikki muistaisivat sen :)

Tämä on totta. Ja kyllähän se kynttilän loiste riippuu myös siitä "sydämen" langasta. Mieletön oivallus, tämäkin.

Niinpä niin. Tämä pitäisi muistaa. Tuo kynttilä on hauska vertaus!

Viisas ajatus kauniisti
puettuna runomuotoon. :)

 

Käyttäjän kaikki runot