UNI

Runoilija pommikaitsu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pisara hauras
silmät sulkee
unen mahlaa
tarjoaa mulle

jaksatko pitää kädestä
unihiekan heittäjää
jaksatko odottaa matkaa
punaisen vaunun kulkettajaa

meillä on makkaribileet
hyppivät lampaat
nukkumatti ja mä

meillä on makkaribileet
hyppivät lampaat
nukkumatti ja mä

meillä on yläkerran herra
ja alakerran kakarat

siellä on naapurin koira
toisaalla huutava akka

meillä on makkaribileet
hyppivät lampaat
nukkumatti ja mä

meillä on makkaribileet
hyppivät lampaat
nukkumatti ja mä

pisara kaunis
silmät avaa
unen mahlaa
pois kuljettaa

jaksatko hyvästellä
unihiekan heittäjän
odotatko uudestaan
punaisen vaunun kulkettajaa

Selite: 
visio uuden biisin sanoista. biisiä ei ole vielä kirjoitettu mutta... ajatus on tärkein
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot