älä osta

Runoilija pommikaitsu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

löysin vessasta vihkosen
siitä mainoksia luin
ei riitä sivu ei kaksi
jatkoin loppuun asti

kaikkea mainostetaan
älä tuhlaa / osta
älä roskaa

vessan lattialta
löysin
yksi sivu
ehkä kaksi
mieli muuttu paremmaksi

älä koskaan osta meiltä mitään
älä koskaan osta meiltä mitään

minä luin loppuun asti
mainoslehtisen
täynnä tuotetta hintalappuja

älä koskaan osta meiltä mitään
älä koskaan osta meiltä mitään

yksi ei yksi ei naarmuta
yksi ei
kaksi parempi
yksi ei yksi ei naarmuta
yksi ei

otin lattialta
kirjan pienoisen
ei riitä sivu ei kaksi
jatkoin aamuun asti

yksi ei yksi ei mainosta
toinen ei kumarra

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot