Selvin P

Runoilija pommikaitsu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hei älä luovuta nyt
on elämä vasta alkanut
et elää uskaltanut
ei älä luovuta nyt

vielä kun on aikaa
aloittaa alusta
rakentaa uudestaan

ei rahaa enemmän aikaa
aloittaa rakentaa kaikki uudestaan

hei, elä huominen nyt
ennen kuin päivä on päättynyt
eilinen unohda nyt
selkä poispäin käännä nyt

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot