Nimetön

Runoilija known to delude myself

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnustelen asioita ihan kuinka tahansa suoraan silloin kuin siltä tuntuu, koska vihaan sitä ainaista adjektiivia "mystinen", välttelen sitä sen kuulemisen pelosta. Kuitenkin jos lähestulkoon kaikki tuntemani ihmiset viimeisen 7-9 vuoden aikana päätyvät lopulta siihen, että se on ainut olemassa oleva adjektiivi, niin mihinkäs minäkään itsestäni pääsen, vaikka kuinka yrittäisin. Ehkä en tappele sitä vastaan enää. Tosi mystistä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot