ahdistusta

Runoilija KissiMirrih

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

millään mitä tässä elämässä tekee ei ole mitää merkitystä.. elämää tää vaan on.
 

ahdistaa..
tuntuu että sieluni haluaa ulos ruumiistani..
tuntuu etten saa henkeä niin paljon se haluaa ulos.

...lopulta nousen seisomaan ja huudan.. ja oloni
helpottuu, olen taas iloinen ja normaali.

... vai olenko??....

Selite: 
hmm.. tunnekuohuja.
Kategoria: 
 

Kommentit

ahdistus on normaalia, samoja tunteita ... (:

 

Käyttäjän kaikki runot