Nimetön

Runoilija KissiMirrih

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

millään mitä tässä elämässä tekee ei ole mitää merkitystä.. elämää tää vaan on.
 

sade vesi raikastaa luonnon,se saa kukat ja kasvit kasvamaan aivan kuin sinun rakkautesi saa minut kasvamaan paremmaksi ihmiseksi. haluan olla kuin kasvi ja sinä olisit sade vesi joka minua kastelee. sateen jälkeen saapuu aurinko joka kuivaa sateen jälkeen jääneen veden mutta minua se ei kuivata.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot