Nimetön

Runoilija 960938d5a61530af7aa06ed81feb98c4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2005
Viimeksi paikalla: 16.6.2018 22:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Samoilin sokeasti suojaa salamoiden,
kuivunut kaste kieppui käpälilläni, kurkisteli katseeseeni,
tunnustelin tulevan talven tummuutta.

Sydän sirpaleina saatanalta sankoon,
kädet kaivettu kuopan keskeltä,
tunteet tuulesta tahdolla temmattu.

Suudelmat savusta, rohkeus ruvista,
rakkaus ruuveilla rintaan ja menoksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on mielenkiintoinen eritoten viimeinen rivi...

Ja iso kiitos kommentistasi :)

 

Käyttäjän kaikki runot