Fragile

Runoilija TummaTähtitaivas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uneksitko kuolemasta?
--
arvostan kommenttejanne.
 


Näinä hetkinä tuntuu
etten osaisi tehdä mitään koskaan

sillä kirotulla oikealla tavalla


Satuttaen sinua
samalla tavalla kuin aina itseäni

uudelleen ja yhä uudelleen


Haluaisin oppia
rakastamaan ilman

että sinä kärsit


Niin monet kerrat
olen pirstaloinut kaiken

mitä sinä vaalit


Liian kovasti
minä satutan

itseäni



ja vielä kovemmin sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa eli loistavaa

 

Käyttäjän kaikki runot