haituva.

Runoilija TummaTähtitaivas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uneksitko kuolemasta?
--
arvostan kommenttejanne.
 


Rakkautta tunti kerrallaan,
kolme hetkeä viikossa.

Joku itkee murhatessaan aikaa,
kaivaessaan sijapaikkaa.

Silmät sulkien.

lopun raja on rakkauden alun jälkeen

Sekunti
Toinen
Kolmas uupuen lailla askelten
tuntematta koskaan ikävää.

Yksin ollen kahdestaan,
toiselle hetki on ikuisuus.

Kaipuun haihtuvaa väsymystä.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jäin sanattomaksi.
Ihana~

Kaipuu on niin sanattomaksi saavaa <3

tässä oli kiinnostavia elementtejä loistavaa

Jäin sanattomaksi.
Ihana~

Kaipuu on niin sanattomaksi saavaa <3

tässä oli kiinnostavia elementtejä loistavaa

 

Käyttäjän kaikki runot