Ikuisesti

Runoilija RaeSade

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 30.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Äänet ympärilläni vetävät minut mukaansa.
Keinahtelen, tanssin ja unelmoin.
Tunnen iloa, tunnen surua.
Tunteminen tuntuu hyvältä.

On jotain, mitä kukaan ei voi minulta varastaa.

Musiikki on minä, minä olen musiikki.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hieno runo!

tämä on todella hieno runo. mun mielestä paras näistä. noi muut on hyvin samankaltaisia, tää erottuu

 

Käyttäjän kaikki runot