Jäljelle jää vain sekasorto...

Runoilija RaeSade

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 30.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tapasin sinut ja ajattelin, että oletpas hassu.
Puhuin sinulle ja ihailin suorasukaisuuttasi.
Kävelin kanssasi halloween-asut päällä.
Hymyilin sinulle ja sinun veriset kasvosi hymyilivät takaisin. Ihmiset tuijottivat. Me nauroimme.
Silinterihattuni lensi päästäni, maailma romahti.

Olet outo ja suloinen.
Minä rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aidon tunteinen, kertomuksen omainen. Rakkaus on ihmeellinen, odottaa vaikka Halloween.. Tykkeen..

 

Käyttäjän kaikki runot