Tyhjä hymy

Runoilija RaeSade

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 30.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsot lävitseni, minä huudan.
Itken, potkin ja valitan.
Katsot ohitseni, minä nauran.
Puhun, riehun ja nauran kyyneleet silmissäni.
Käännät selkäsi, minä tärisen.
Tärisen, haukon henkeä ja kaadun.
Lähdet pois, minä murenen.
Makaan äänettömänä, tyhjänä ja itsetuhoisin ajatuksin.

Mutta kaiken tämän jälkeen hymyilen,
koska olen paha ihminen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot