Laastari

Runoilija cacao

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna mun hetken aikaa olla laastarina sulle,
mä lähden kohta kauas katsomaan,
mitä maailmalla on tarjottavana mulle,
mut ensin tahdon näyttää sulle miten toista kohdellaan,
haluan antaa sulle omantunnonarvon, uskoa parempaan.

Ja jos vielä sallit, ehkä yhteen palataan
ja tiemme takas yhteen löydetään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot