Vahvistuminen

Runoilija cacao

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toiset sanoo, että kaikki mikä ei tapa, vahvistaa.
Mutta minä en tiedä.
Vahvistua mitä varten?
Vahvistua vahvistuakseen lisää,
ollakseen valmis ottamaan lisää vahvistumista?
Jotta oppii sietämään,
vai ehkä pelkäämään,
vahvistumista.
Minä en tahtoisi kaikkia näitä arpia,
minä tahtoisin olla pehmyt ja kevyt,
vahva vahvistammattomuudellani,
yhden kanssa,
yksi ja muut tukenani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot