Sydän verille raavittu

Runoilija cacao

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kylmästä värisevä,
on nälkä,
ja sydän verille raavittu.
Antaisko joku suojan täksi yöksi?
Kääriskö joku sydämeni edes hetkeksi?
Antaisko levon, saisinko suojan ja rauhan,
ihan hetken vaeltaa omaan maailmaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot