Ei puhetta

Runoilija cacao

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Asioista ei saa puhua,
jollei niistä tiedä aivan kaikkea.
Muista ei saa puhua,
koska se olisi juoruamista.
Itsestä ei saa puhua,
koska silloin on itsekeskeinen.
Joten minä olen aivan hiljaa.

Selite: 
..vanha..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot