Se säilyy

Runoilija cacao

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toiset oli tärkeitä kerran,
vaan ei enää vaikka niin tahtoisikin.
Toisille sitä tärkeyttä esittää ja todistaa
vaikkei enää kaipaa,
mut tahtoo menneen muistaa, arvostaa,
eikä loukata koskaan.
Toiset sitä unohtaa tai kadottaa
vaikkei edes tahtois niin.
Mutta parhaat pysyy,
säilyy ainiaan.

Selite: 
Pinja. Tämän kirjoittaessani, uskoin sinun olevan yksi aina säilyvistä. Uskoin todella, enemmän kuin moneen muuhun.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot