Nimetön

Runoilija 3a12c64fe9e6aee7a427c57d64b6b235

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2005
Viimeksi paikalla: 8.3.2019 23:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitustaidoton haaveilija.
 

Tyynyäni rutistaen yritän nukkua

Ei

Ei se lämpöä anna
yksinäisyyttäni poista

Ei ole tyynylläni sydäntä,
jonka lyöntejä kuunnella

Ei unisia kasvoja, joita katsella

Ei sormia, jotka omiini kietoa

En minä enempää pyydä
En paikkaa sydämessä vaadi

Vain pienen hetken
vierellä
lämmössä

Hetken
kun en tunne olevani yksin

Tuon pienen palan taivasta

Selite: 
en saanut unta..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot