ruma ankanpoikanen

Runoilija 3a12c64fe9e6aee7a427c57d64b6b235

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2005
Viimeksi paikalla: 8.3.2019 23:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitustaidoton haaveilija.
 

Ei ne minua halua
rumaa ankanpoikasta,
joutsenten sekaan.

Katsoo kateellisena ystäviään tuo tyttö
Tuo ruma ankanpoikanen

Katsoo joutsenten lentoa
Pääsemättä itse siivilleen.

Ei ne minua kuitenkaan mukaansa ottaisi
Minun kanssani lentäisi

Takaraivossa toisten pilkka ja ilkeät sanat

Kuluu päivät
Viikot
Kuukaudet

Kuluu vuodet

Muuttuu joutsenet
Muuttuu tyttö

Kasvaa pieni ankanpoikanenkin

Joutseneksi

Tietämättään

Selite: 
en tiedä en tiedä en tiedä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunein on se joka ei itse tiedä sitä, hieno satu/runo

Juuri niin siinä käy. :) Kyllä elämä kantaa, ja aina sitä ei huomaa heti, kuinka sitä alkaa ymmärtää. Ja se nimenomaan voi ottaa vuosia. Vuosikymmeniäkin, mutta silti. Kauniisti kirjoitettu.

muuttuu, varmasti, juuri "rumat ankanpoikaset" löytävät tässä elämässä jotain, koska eivät kuvittele liikoja, sen sijaan joutseneksi syntyneen elämä on yhtä tragiikkaa, kurjista nyt puhumattakaan

Nyt olet asian ytimessä. Hyvä lopetus.
 

Käyttäjän kaikki runot