Nimetön

Runoilija 3a12c64fe9e6aee7a427c57d64b6b235

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2005
Viimeksi paikalla: 8.3.2019 23:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitustaidoton haaveilija.
 

voiko tunteet kuolla?
halvaantua
karata
kadota

suojautuakseen uusilta pettymyksiltä

pakolla eivät herää
kutsumalla eivät luokseni tule

tunnen!
tunnen!
tunnen!

turhaa
yhä tyhjä
väritön

sisältä
sielusta
sydämestä

turtuneet vaiko loppuunkulutetut?

ikävä ja ihastus

jopa synkkyys ja katkeruus

harmaata
autiota

sisällä
sielussa
sydämessä

tarvitaanko aikaa?
vai taiteilija?

tunteet herättämään
värit takaisin maalaamaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

minun mielestäni tunteet voivat kuolla, kyllä hyvinkin. ihmisestä voi tulla kertaheitolla jäätä,
jos tarpeeksi usein ja voimaakkaasti rikotaan.

"tarvitaanko aikaa?
vai taiteilija?

tunteet herättämään
värit takaisin maalaamaan"

hienosti olet kyllä ajatuksen koonnut runoksi, ei voi muuta sanoa.

 

Käyttäjän kaikki runot