Kiitos

Runoilija Justenius Lyydervo

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan halata sinua maailma
Haluan kiittää sinua äitimaa
Haluan kiittää enkeleitä
Kristusta,
Luojaa,
Minun on hyvä olla,
Haluan rakastaa koko maailmaa,
Haluan rakastaa sinua äitimaa,
Olen auringosta tullut,
olen valoksi syntynyt,
olen kultaisen valon lähettiläs
olen enkeli,
olen tullut tänne rakastamaan,
iloa kaikille jakamaan,
olen pyhän koskemattoman rakkauden lapsi,
jumalattareni sielun kumppani,
puhtaan kultaisen sydämen henki,
henki joka on syntynyt sinua rakastamaan.

Justenius Lyydervo
7.3.2008
16.35

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kosketit syvältä tällä kauniilla runollasi!

 

Käyttäjän kaikki runot