Päätös

Runoilija Justenius Lyydervo

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taivaankannella katselen,
elettyä elämää muistelen,
minullakin oli joskus aikani,
aika jolloin olin rakkauden arvoinen,
minulle annettiin mahdollisuus,
näyttää kuka olen,
mikä on minun tarkoitus,
olen sisältäni valoa,
mutta se on myöhäistä,
on kaikki tärkeä jo mennyttä,
pahuus minut sokaisi ja vei elämäni,
en pystynyt sille ajoissa puolustautumaan,
nyt saan maksaa virheistäni menetyksellä,
matkalla tuntemattomaan,
kuolemaan,
luojan huomaan,
elämäni on viety päätökseen.

Justenius Lyydervo
25.2.2008
9.14am

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot