Oi Äitimaa

Runoilija Justenius Lyydervo

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oi planeettani Äitimaa,
Syliisi minut maadoita,
Valoosi sulje vaaroilta,
Harhan verhon kierrän kaukaa,
siirrän pois välistämme,
lopullisesti,
Annan ytimesi virrata rakkautta,
suljen sen iäksi sydämiimme,
Turvaan piiloon pimeältä valolta,
Siunaan tämän aartehen,
sinetöin sen kultaisella valollasi,
Ja sulan pyhyyteesi,
Oi Äitimaa.

Justenius Lyydervo
16.3.2008
klo 13.07

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot