Olenko olemassa?

Runoilija Justenius Lyydervo

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Herätä minut,
vie minut pois tästä painajaisesta,
sulje syliisi,
kerro kaiken olleen pahaa unta,
anna minulle tietoisuus,
olenko enää olemassa,
vai näenkö vain näkyjä yhteisestä menneisyydestä,
jota ei kenties ole ollutkaan.

Justenius Lyydervo
12.1.2008
klo 2.20am

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännittävää pohdintaa, runon loppu laittaa todella ajattelemaan.

Kaunis toivon pilkahdus. Raskaiden pilvien jälkeen. Vielä on jäljellä auringon nousuja.

 

Käyttäjän kaikki runot