Unimaailmassani

Runoilija Justenius Lyydervo

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyhjyyden siivillä liitelen,
maailman ääriä katselen,
jossain on paikka lepoa varten,
voin sulkea silmäni,
ja elää unessani,
tuo uni ja haave tekee minut onnelliseksi
en tunne surua enkä murhetta,
vain rakkautta,
unimaailmani ei ole totta,
mutta se tuntuu hyvältä,
ei tarvitsee elää,
saan vain nukkua ikiunta,
ja rakastaa edes unessani.

Justenius Lyydervo
22.3.2008
klo 14.17

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot