Sinulle

Runoilija Justenius Lyydervo

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Työnnät minua pois sylistäsi,
kätket tunteesi sydämestäsi,
yhteyden sieluuni katkaiset,
uuteen maailmaan astelet,
etsit jotain millä minut unohdat,
mutta minä en kadota tunteitani,
minä en poistu,
en tukahduta rakkauttani,
en työnnä sinua pois,
minä odotan että löydän sinut,
et saa tultani sammumaan vihjeillä,
jotka satuttaa minua,
minä pysyn tässä,
sinulle,
ikuisesti.

Justenius Lyydervo
22.2.2008
klo 14.27

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakastahtoinen selkeä runo rakkaudesta, mikä ei kaadu vastoinkäymisiin.

 

Käyttäjän kaikki runot