Valokuva

Runoilija Ahdistoteles

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2016 23:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori vanhus.
 

Minne sinä katosit, nuori mies?

Minne sinä veit tuon kauniin päivän?

Olet vastarakastunut,
hymyilet ja näytät onnelliselta.
Silti kannat mukanasi kipua
jota et uskaltanut näyttää.

Tiesitkö silloin millainen elämä sinua odottaisi?

Tiesitkö silloin että se kipu helpottaisi?

Mutta olet vastarakastunut,
rakkautesi istuu sylissäsi.
Sinulle tärkeintä on hetki,
se jossa elät juuri nyt.

Uskoitko että tuleva vahvistaisi?

Uskoitko että rakastaisit huomennakin?

Sillä olet vastarakastunut,
se on tunteistasi suurin.
Sinä tiedät löytäneesi jotain
josta haluat pitää kiinni.

Milloin sinusta kasvoi aikuinen?

Milloin sinusta kasvoi minä?

Selite: 
Valokuva-albumin selailua sunnuntai-iltana, tietäähän sen mitä siitä seuraa :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Valokuva-albumin selailu aiheuttaa kyllä haikeutta.. Riippuen aina siitä millainen emäntilanne on.. Kaunis ja herkkä on runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot