M

Runoilija Ahdistoteles

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2016 23:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori vanhus.
 

Näin unessani kuolemasi.
Olen nähnyt tuskasi.

Tiedän mitä teit,
mitä sinä halusit.

Tiedän myös sen,
sydämesi on suuri.

Itseäsi sinä satutat,
muita koskaan et.

Et jaksa enää
yksin, etkä kaksin.

Minä pelkään puolestasi,
sillä tunnen sinut.

Vietin lapsuuteni kanssasi,
tiedän miten ajattelet.

Koeta jaksaa veli,
tiedän kivun tunteen.

Selite: 
Kun omat ongelmat ovat poissa, muiden ongelmat tulevat tilalle. Läheisten ongelmat satuttavat melkein yhtä paljon kuin omat, niin se vain taitaa mennä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot